Objekti vodosnabdevanja

Index / Objekti vodosnabdevanja / Poštujemo poverenje klijenata stečeno kroz brojne kapitalne projekte koje smo uspešno realizovali.

Novi projekti

Konsalting poslovi- učešće inženjerskih eksperata u realizaciji donacije III faze Nemačke KFW banke za razvoj,  za poboljšanje vodosnabdevanja u Srbiji.

(Konzorcijum sa Austrijskom firmom  SETEC 2006-2008)
Glavni projekat glavne crpne stanice "Nova Štrand" u Novom Sadu kapaciteta 1600 l/s

Centralno gradsko jezgro

Urađena je projektna dokumentacija za izgradnju, rekonstrukciju i sanaciju centralnog gradskog jezgra, tako da je VOJVODINAPROJEKT bila nosilac izrade tehničke dokumentacije na rekonstrukciji centralnih gradskih ulica: Dunavska, Zmaj Jovina, Svetozara Miletića, Laze Telečkog kao i Katoličke porte.

Grad Novi Sad

Izrada projektne dokumentacije za potrebe rekonstrukcije vodovodne kanalizacione mreže grada Novog Sada, iz dela sredstava koje je Nemačka vlada preko KFW banke finansirala.
Deo dokumentacije od 50 projekata urađen je u Vojvodinaprojektu i po tim projektima je izvedeno preko 14 km vodovodne mreže.

Glavni dovodnik Novog Sada

Godine 2005. po projektu Vojvodinaprojekta izvršena je rekonstrukcija glavnog magistralnog cevovoda tj. vodovoda grada Novog Sada, dužine 3,5 km i prečnika 600mm izrađenog od duktivnog cevovoda.

Ovaj projekat predstavlja kičmu grada a prostire se od fabrike vode Štrand, preko centra grada do železničke stanice. Ova investicija vredna je 2.000.000 EVRA.

ZIG - gradske ulic

Pored prethodno napomenutih projekata rađeno je dosta rekonstrukcija drugih gradskih ulica i trotoara, kao i izgradnja bulevara i ulica za potrebe Zavoda za Izgradnju Grada.

Pronađite nešto zanimljivo Pretraga
Najpopularnije Kategorije